Hipp hipp hurra!

Meh

Heloo~ Er hjemme fra å vært i tog hele dagen da, sykt spennende mhmm. Er ganske sliten, men er fast bestemt på å ta en joggetur/treningsøkt elns. i morgen tidlig for å prøve å brenne av det jeg har spist i dag. Haha, lykke til med det.. Føler meg helt stappa.

Har bare spist 2 is i dag.

Føler meg lost. Hallo det er 17. mai jeg skal ha 20 is.!! Spiste en kule med is på peppes hvis det tells. Da har jeg 3. Whatevs.
Mmmm~

Orker ikke legge ut flere bilder nå, siden jeg tross alt ikke bruker min egen pc her. Tenkte å leke meg litt med video når jeg kommer hjem og kanskje fikse en 17.mai film? Får se hvor mye tid jeg har til overs. I morgen blir det shopping, wiii, gleder meg masse allerede! Nå skal jeg melde meg på dans til høsten, har ennå ikke bestemt meg helt, men samma det, det blir det det blir!

Håper alle har hatt en utrolig, super mega-bra dag med familie og is!

<3

2 kommentarer

Anette ♕

17.05.2013 kl.23:48

Jeg hadde en veldig flott dag :)
fine bilder! :D hadde en fin dag :)

sarai94

18.05.2013 kl.23:35

ja, hadde en superduper dag ;D spiste faktisk ikke en eneste is!

xx Siri

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

15, Kongsberg

Annyeong, konichiwa, nihao! Jeg skriver om alt som faller meg inn og daglige ting~ anime, negler, K-pop, mote, 3DS, manga, The Legend of Zelda, tegning, fotografering/redigering, bøker, dans, tomater, sminke, Asia Legg meg til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits