Good Morning world

Hei og god morgen!

Været i Stavern kunne ikke vært bedre, og det å gå i noe annet enn shorts er en tullete tanke nå.

I dag våknet jeg opp til en rar drøm hvor jeg og en annen lagde mat ved å ha bacon, paprika og søtpotet i en panne, så skulle jeg på et fly hvor jeg ikke fant passet mitt. Det var drømmen for natten som var.

Etter at jeg sto opp valgte jeg å prøve meg på en flette som jeg faktisk aldri haar prøvd før. Har aldri trodd håret mitt hadde kledd det eller vært langt nok nemlig. Fiskebeinsflette ble det! Var kanskje ikke veldig vanskelig, men tidskrevende var det! Og jeg gikk ihvertfall litt i surr. I tried:


Syns?

Morgen-te er godt selv om det er varmt ute!

Jeg burde starte med kald te istedet, haha. Prøvde en kiwi bubble tea på senteret i går, og den var veldig god! Uvant, men kan helt klart bli vant til den! Har bilde senere, for tok på mobilen til mamma~

Sånn vi liker det!

Det er nesten litt varmt til å jogge ute, men sånn rundt halv ni til halv ti er det veldig fint!

I dag blir det en slække-dag så kommer kanskje et innlegg senere, hvem vet? Har innkjøps-innlegg fra i går å legge ut! Ble så utrolig fornøyd med det jeg kjøpte, so happy happy happy~

Hva skal du i dag?

 <3

2 kommentarer

Merethe

19.05.2013 kl.11:36

Så fin flette! :-)

R0sey

19.05.2013 kl.14:23

Så fin du er!

Juthamat~

19.05.2013 kl.18:22

teeeeeee :3

Charlotte Pettersen

19.05.2013 kl.19:46

flotte bilder!

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

15, Kongsberg

Annyeong, konichiwa, nihao! Jeg skriver om alt som faller meg inn og daglige ting~ anime, negler, K-pop, mote, 3DS, manga, The Legend of Zelda, tegning, fotografering/redigering, bøker, dans, tomater, sminke, Asia Legg meg til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits