CL + gaming


Wooow~

I'm a queen bee, I'm the heroine, I'm like a rugby ball, don't know where I'll bounce to next

I am the proudest, I never say sorry. Being fake is a given, I'm really smart.

Where all my bad girls at?

Hun er bare syk *o* Stilen hennes er så unik og spesiell! Videoen er super og sangen er utrolig fengende~ Attitude level max! Dette blir en dans å lære, oh yes.

Hva syntes du? Hørt om henne før?

Jeg får visst ikke lagt inn kamera-bilder på pc'en akkurat nå for datamaksinen er litt dum >_< Det skjer ikke så mye spess, skal bare sette opp håret, ta på joggebukse og spille mitt nye Zelda spill(!!!) Er så fornøyd, selv om jeg ikke har spilt det enda, haha. Vet ikke om det slår Twilight princess, men jeg vet det blir bra!

Gøy med "gaming" lolnope. Skal ikke si at jeg hater, for det er et litt hardt ord, men jeg missliker folk som skryter av å være gamere når de har spilt Call of Duty, en gang og elsker Mario cart. Eh, nei, bare nei. Jeg er ihvertfall IKKE gamer, men kunne ha blitt det. Har for treig pc og ikke råd til ps3 eller xbox så jaja ._. Det å game på Wii er vel ikke akkurat det mest populære heller, haha! Selv om Zelda er utrolig <3Hva skal du i dag?

2 kommentarer

Renate Kristiansen

28.05.2013 kl.16:00

Digger henne! elsker stilen:))

jknegledesign

28.05.2013 kl.16:20

ååh, har hørt på den sangen hundre ganger i dag! :D haha, litt overdriving kanskje ^^'

Jeg kan skryte på meg at jeg er en gamer, hehe :D Kanskje ikke noe å skulle være stolt over da xD

Zelda er en av de beste spillene i verden <3 Jeg syntes skyward sword var utroolig bra! :D Men jeg syntes at historien til twilight princess var mye bedre enn SS, men jeg likte gameplayet til skyward sword så mye at jeg ikke klarer å bestemme meg for hvordan jeg likte best x)

nnugg

28.05.2013 kl.17:13

Aldri hørt om henne før...

En fyr på ungdomsskolen sa at en gamer var en person som spilte mye forskjellig. Enig med ham,men lurer litt på hvor mye forskjellig som skal til for å passe til definisjonen. Tror broren min passer bra, med tanke på at han har spilt både WoW og GW! Han er en forræder!

En dag i framtiden skal jeg spille Zelda! Må bare få tid og finne ut om jeg har noen av spillene eller ikke. Er Zelda vanskelig? :O

The Hsk

28.05.2013 kl.17:17

Har ikke hørt den før, men synes den var ganske stilig! Hehe :)

Lets run away

28.05.2013 kl.18:31

Har ikke hørt om henne før men hun virket helt rå !

Oh suger alt til som heter spill og sånn , såååå kanskje en av grunnene hvorfor jeg ikke er en gamer...

nikolakamilla

28.05.2013 kl.19:06

Så fin blogg du har!

På bloggen min er det en Topp konkuranse, med å vinne Selena Gomez biletter!
er syk så skal bare være hjemme.

Anette ♕

29.05.2013 kl.15:09

Bare slappe av, digger bloggen din forresten! :)

Gina

29.05.2013 kl.17:07

Anette: Wow, tusen takk~!^^

Gina

29.05.2013 kl.17:08

nnugg: Det er litt vanskelig! Jeg pleier alltid å falle ned fra ting for spillet har noe kalt "auto-jump" hvor den hopper av seg selv når du løper mot et sted du skal hoppe! Ellers er det ikke veldig vanskelig, det spørs jo hva du er vandt med x)

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

15, Kongsberg

Annyeong, konichiwa, nihao! Jeg skriver om alt som faller meg inn og daglige ting~ anime, negler, K-pop, mote, 3DS, manga, The Legend of Zelda, tegning, fotografering/redigering, bøker, dans, tomater, sminke, Asia Legg meg til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits