Pakke fra USA + Innkjøp fra i går

PAKKE FØRST:


United states *o*

DISSE kjøpte jeg <3 

 

 

 

 
Kødda!(lolsåmorsomda)

Var vel ikke så sykt spennende uansett, men kjøpte meg cleanser og fuktighetskrem fra Acne.org! Begge disse kom på under 200 (!!) Men frakten ble på nesten 200 i tillegg, siden flaskene er så tunge T_T

Liker dem veldig godt, selv om jeg bare har brukt dem i et par dager! De er jo veldig billige for størrelsen, og en venninne av en venninne sa de fungerte for henne, so why not. Kommer med oppdatering hvis noen er intereserte!

OG SÅ DET I GÅR


<3

Veldig fornøyd med alt egentlig. Var redd for at batiste-shampooen skulle lukte æsj for det gjør orginalen OG den som skulle lukte "lace" (hellno "lace" du lissom), men ble veldig glad for at de luktet godt! Den lille lukter veldig kokos!

Vil også annbefale alle Aussie produkter siden de er kjempegode, ikke så dyre og lukter HIMMELSK. Som godis! Prøvde maybelline gel-eyelineren i dag, så den kan du se i forrige innlegg, very good too, pigmentert og fin! (Mobilen i bakgrunnen er ikke med i innkjøpet)


+ VERDENS beste kyllingburger fra Jafs! testes ok? Do it.

Nå har jeg og mamma The Walking Dead-maraton (yep) <3

Hva likte du best?

<3

2 kommentarer

jknegledesign

31.05.2013 kl.21:12

Fin farge på bh'en :3 Jeg har den eyelineren, og jeg synes den er kjempe bra :) Jeg plages littegranne med fuktige øyner så da sprakk alltid liquid eyelinerne, men med denne har jeg ikke opplevd det med ^^

Juthamat~

31.05.2013 kl.21:25

mye herlig og elsk på burgeren, fordi jeg elsker hamburger. c:

Tonje Sivertsen

31.05.2013 kl.21:33

fint innkjøp :)

sarai94

31.05.2013 kl.22:57

aww, herlig og flott innkjøp :D bh'en hadde en superfin og søt farge!!

xx Siri

Jeanett Cecilie

01.06.2013 kl.01:05

Så fine innkjøp du har :)
fine innkjøp :)
fine ting!

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

15, Kongsberg

Annyeong, konichiwa, nihao! Jeg skriver om alt som faller meg inn og daglige ting~ anime, negler, K-pop, mote, 3DS, manga, The Legend of Zelda, tegning, fotografering/redigering, bøker, dans, tomater, sminke, Asia Legg meg til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits