I wish I could stop thinking


Noen andre som trenger å farge/fikse håret snart? Welcome to the club!

Er litt redd for å farge det. Hva om det blir kjempeslitt og stygt? Hva om det aldri kommer til å bli langt??*tear* Jaja, jeg får bare rocke litt stygt kort hår en stund til, haha. 

Lenge siden jeg har gjort et "inspiration"-innlegg, men jeg føler at det bare er for å slenge inn noen pene bilder, så her:Dårligste inspirasjon ever så må nok lage en senere

Pus lå der en hel dag oAo

Dragefrukt er så sykt kult! Husker ikke helt hva den kostet på asiabutikken, men cirka 40 kroner troor jeg. Var ganske dyr, og egentlig så smaker den vel ingenting, haha! Innholdet minner om en kiwi, men den smaker veldig lite. Kan ikke egentlig beskrives, man må bare prøve selv!

Så søt da~

På mandag skal klassen på overnattingstur i skogen, så blir ikk blogging den dagen tror jeg! Skal prøve på tirsdag tho~ Så er det rydding onsdag og torsdag og så er det FERIE OMG SWEET BABY BUDDHA! Er det utrolig? ja, ja det er det. Betyr altså at om bare 5 dager så er det faktisk fri! Kan ikke håpe på noe annet enn fint vær og masse kos å gjøre^^ Her er hva jeg fikk i pakke #2 fra AliExpress:


EYELINER wooo, sykt spennende igjen ikke sant?haha

Den var ok! Ikke sånn super-utrolig, men til den prisen var den nok verdt det!

Nå har jeg akkurat spist sånn fem hundre vafler med is så skal bare slappe av med litt Zelda, det er ihvertfall planen~ Var i byen med mamma i dag i cirka 15 min, men fant ikke noe av det jeg tenkte på, så det var jo trist :'(

På tide å ta på Vannski på full guffe og slappe helt av! 

<3

2 kommentarer

Anette ♕

15.06.2013 kl.17:42

Du er så vakker! Jeg må selv farge håret og klippe det snart, haha - etter min mening er det hvertfall på tide for meg å gå til frisøren! :D

Oh my, dragefrukt så sykt godt ut!
stilige bilder! :)

Juthamat~

15.06.2013 kl.19:39

heeeeeeeerlige bilder. og jo, jeg trenger å klippe vekk de slitte tuppene mine. håret mitt er superlangt - noe jeg elsker - men må klippes og farges. c:

Merethe

15.06.2013 kl.20:32

Så mange stilige bilder! :-)

K E J I

15.06.2013 kl.20:33

meheh vi slutter skolen på onsdag vi 8D weee~
fine bilder!
fine bilder!

kristinerosok

16.06.2013 kl.00:21

Så mange kule og fine bilder :)
Stilige bilder!:-)

♠Tuva

16.06.2013 kl.09:38

jeg farger/bleket håret mitt for ikke så lenge siden og har ikke akkurat noe behov for å gjøre det igjen i nærmeste framtid :)

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

15, Kongsberg

Annyeong, konichiwa, nihao! Jeg skriver om alt som faller meg inn og daglige ting~ anime, negler, K-pop, mote, 3DS, manga, The Legend of Zelda, tegning, fotografering/redigering, bøker, dans, tomater, sminke, Asia Legg meg til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits