Vamp cookie

Yo!

Da er jeg tilbake fra tur, har spist middag og sittet en stund med hårkur i håret~ Turen var flott! Nydelig vær, folk, stemmning og alt kanskje? Har hundrevis av bilder som må redigeres osv, men her er et par smakebilder:

Bål er bare hyggelig!

Det ble kanskje litt sent, men vi fikk noen timer med søvn og det er viktigst! Håper klassen kom litt nærmere og at de syntes det var koslig. Det var litt deilig å komme hjem og slappe litt av foran Tv'en likevel! Resten av bildene kommer når de er ferdig redigerte og alt! Tror noen ble "grumsete" og hater det >_< butbut its not onlyonly.

Dette har jeg da gjort når jeg kom hjem:Og jeg akter å fortsette med det!

Skal ta ut hårkuren og bare slappe av resten av kvelden! Tror nok det blir tidlig i seng i kveld, ja. Er ikke så trøtt, mer "sliten" vil bare slappe av Cx Og det er helt greit. Derfor er liksom blodsukkeret litt lavt også!

Vi er ferdige på skolen om TO dager!!! Det har ikke gått opp for meg oh man, det er jo sykt!! Alt går så fort, klarer ikke å følge med jeg. Er superglad i ferie, så det gjør jo ingenting å ha litt fri, hehe. Deilig å ha teltturen som avslutning! På tide å ta en kjeks~ ♥

Hadde du skoleavslutning? Hvordan tilbringer du kvelden din^^?

<3

2 kommentarer

The Hsk

19.06.2013 kl.12:49

Så koselige bilder! :) Deilig at det er sommer, hihi.

Juthamat~

19.06.2013 kl.17:31

så koselige bilder. c: skal ha avslutning for alle tiendeklassinger i morgen. men har ferie nå, sånn ellers. :D

sarai94

19.06.2013 kl.18:19

Skal ha det i morgen :p Det blir nok suuuperkoselig, hehe!

xx Siri

kristinerosok

19.06.2013 kl.22:04

Kjempefine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

15, Kongsberg

Annyeong, konichiwa, nihao! Jeg skriver om alt som faller meg inn og daglige ting~ anime, negler, K-pop, mote, 3DS, manga, The Legend of Zelda, tegning, fotografering/redigering, bøker, dans, tomater, sminke, Asia Legg meg til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits