G'day

Good day peeps

eller good evening?Dagen på skolen i dag har vært rolig og fin~  Har vel ikke gjort noe spesielt ._. Flyttet litt bøker og så en halv episode av Sherlock! Digger han nå, så skal bruke litt av ferien til å se på den, etter jeg har sett ferdig Vampire Knight. Har forresten gått utrolig fort med den! Er allerede på episode 9 tror jeg, og for meg er det ganske langt x)


My favorite place atm♥ 

Har du sett denne eller?

Must see!  ↑ Det kreves så utrolig mye styrke og kontroll for å danse på "strippe"-stang! De er helt fantastiske + elsker sangen^^ ♥nana♥

Disse minnet meg sykt om B.A.P! I klesstilen og utseendemessig på noen. de var på en måte søte + kule på samme tid, hehe.

Nå har jeg akkurat spist og det skjer vel ikke noe veldig gøy senere i kveld, hehe. TENK vi slutter på skolen i morgen. Am I ready? I'm ready! Trur eg, pretty sure. Skal bruke mye av ferien til å se på serier hihihihi~ 

Hva har du gjort i dag/skal gjøre? :D

<3

2 kommentarer

The Hsk

19.06.2013 kl.18:33

Så søt puus!

Anette ♕

19.06.2013 kl.18:52

Herregud, for en nydelig pus! Likte effekten på bildet av øyet ditt :D

Marianne

19.06.2013 kl.23:44

SV: Bare hyggelig! :) Ja, det er veldig viktig å tenke på håret på sommeren :D

♥ C A R O L I N E

20.06.2013 kl.13:16

Skolen ... :)
Fine bilder!:-)
skal til byen!

sarai94

20.06.2013 kl.17:07

Har vært på avslutning :p Var koselig men også trist.

Aww, for en herlig pus!

xx Siri

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

15, Kongsberg

Annyeong, konichiwa, nihao! Jeg skriver om alt som faller meg inn og daglige ting~ anime, negler, K-pop, mote, 3DS, manga, The Legend of Zelda, tegning, fotografering/redigering, bøker, dans, tomater, sminke, Asia Legg meg til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits