Ferieminner

Apply yo'self, to supply yo'wealth!

Har sett igjennom litt bilder fra sist sommerferie, og det er utrolig hvor mye folk forandrer seg! Og så har vi de som ikke forandrer seg i det hele tatt.. Dette er ihvertfall bilder fra London, Paris og Tyrkia fra i fjor. Pluss noen andre som jeg TROR er tatt i sommerferien! enjoy:

Dat hair time~ 

På tide å få pannelugg snart! Rly rly soon, trenger det! Den tiden jeg hadde midtskill/sideskillt var absolutt ikke bra. Ansiktsformen min klarer ikke det. Det var en flott ferie i fjor, men håper på å toppe den og gjøre den ENDA bedre i år! Aner ikke om det vil gå bra, men har masse masse planer for ferien, hihihi. Gleder meg, og håper det ikke blir stress.

TENK FØRSTE FERIEDAG I DAG! Fyttify! Jeg kan ikke beskrive hvor lenge jeg skal sove i morgen hihihihi.

Vi fikk karakterkortet i dag! Har ikke tenkt til å si så mye om det, uinteresant? Var fornøyd, fikk FEM i matte! Superfornøyd, siden det er faget jeg sliter mest med (etter nynorsk). Aner ikke hva jeg skal i morgen, eller jo, jeg skal til Horten! Vet ikke akkurat når jeg drar, men vi skal bare være der i helgen. Jeg håper mye at det blir fint vær og vi kan dra på båtferie, for det hadde vært herlig! Det er ikke ferie uten litt båt og sjø.

Hvilke ferieplaner har du?

<3

2 kommentarer

Helene, kommenterer tilbake.

20.06.2013 kl.23:34

skal trene en del, så flytter vi :D

K E J I

21.06.2013 kl.01:10

join the pannelugg side, we got..... chicken!

Gina

21.06.2013 kl.12:21

K E J I: Chicken is my favorite! *v* This is tempting... mihihi

Merethe

21.06.2013 kl.13:23

Så mange fine bilder :-) Jeg skal til Danmark.
fine bilder!

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

15, Kongsberg

Annyeong, konichiwa, nihao! Jeg skriver om alt som faller meg inn og daglige ting~ anime, negler, K-pop, mote, 3DS, manga, The Legend of Zelda, tegning, fotografering/redigering, bøker, dans, tomater, sminke, Asia Legg meg til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits