Countryroad, take me home~

To the place, I belong~ 

I'm home!

Så deilig det er med ferie, men deilig det er å komme hjem også. 

Turen har vært grei~ Må innrømme at det å komme seg litt bort fra storbyen, og ut på landet er veldig greit. Null internett (nesten), null ipod, null mobil, ye, litt deilig i små mengder. Nå må jeg innrømme at jeg savner det å være sammen med noen som ikke er 5+ år eldre enn meg, men hallo, ferie blir ofte sånn i perioder. Nå driver jeg å laster inn litt bilder til dere, det er et slit når du har tatt over 200 bilder egentlig -.- Glad dette ikke var mer enn 280 elns. Jeg savner blogger, youtubere, byfolk, hjemmet mitt, hunden, pus, Zelda, anime&manga++

 
Ny parfyme *o* Love Love Love 

 


Bare jeg som DØR av å lese dette?sikkert Uff, haha. Bartimeus-serien er fantasy en med god homur burde sjekke ut! En spesiell måte å skrive på må jeg si, love it!
Når man baker pai...


I dag har dagen gått til å spise mat og se på seler på tv:


Jeg må innrømme at babyseler er det SØTESTE på jord. period. (den over er ikke baby btw)

DETTE er en babysel *u* Fant en del rare bilder når jeg lette etter det over:


mhm okei ja greit.

Hvis jeg skulle lagt ut alle bildene på instagram ville jeg hashtagget #nofilter, for jeg gadd ikke å redigere dem. Just so you know.

Har fått en elsk for Norske romanserier fra Schibsted! <3 Jeg har lest Rebekka 1 og Losbarna 1 og 2. Begge annbefales på det høyeste, kanskje for jenter mest. Det dumme med Rebekka er at alle snakker nordlending!!! Jeg har ikke noe imot det når det snakkes høyt, men det er litt plagsomt/uvant å lese. Losbarna er vel egentlig bare bra, litt grov, men handlingen er så spennende! Bestill fra schibstedforlang.no! Det skal jeg~ Skal abbonere på Rebekka, siden det er en ny serie.

OH NO. Jeg dør inni meg når jeg tenker på at det snart er 2ne1 comeback og jeg er BORTREIST DA. FYTTIKATTA.

ikke døm meg jeg måtte.

Men ja... Tror jeg griner. Ikke bare TROR, jeg gjør det. 2NE1 liksom!!! SÅ uvant å se dara med lyst hår. Som regel bare setter de det opp en spiss, palme eller noen rundinger, men nå har hun altså sidecut og blondt hår! Men alt kler den smukke.

I'M FALLING IN LOVE blbfjsjasfgkdjsldkfa (no homo, må tenke på TOP her)

Litt 2ne1 er det jeg trenger akkurat nå. Når det er sagt trenger jeg ganske mye, men å være borte fra comebacket deres? Noooo, det er ikke mulig.

Vel samma det, når jeg kommer hjem er det full fart med læring av sang, dans, stil, engelsk tekst ALT. Åååh, som jeg gleder meg. Ligger langt etter med alt som heter tekniske ting nå. Må bla meg gjennom 5 dager med youtube, instagram, twitter, facebook, blogg og alt. Har mistet litt håp.

Snakkes før jeg drar!(overimorgen)

Hvordan går ferien din? Klar for 2ne1? *u*

<3

2 kommentarer

Merethe

03.07.2013 kl.13:01

Så mange flotte bilder :-) Håper du koser deg!
herlige bilder!

Lotta Salbuvik

03.07.2013 kl.15:57

Har samme parfyme som deg!

sarai94

03.07.2013 kl.18:15

Den går helt greit. Har jobbet så og si hver dag, men man må jo tjene penger :p haha

xx Siri

Juthamat~

03.07.2013 kl.19:53

ferien min består av jobb, soving og å henge med venner. kommer sikkert mer spennende ting senere. hehe. c: den er helt grei akkurat nå. :)

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

15, Kongsberg

Annyeong, konichiwa, nihao! Jeg skriver om alt som faller meg inn og daglige ting~ anime, negler, K-pop, mote, 3DS, manga, The Legend of Zelda, tegning, fotografering/redigering, bøker, dans, tomater, sminke, Asia Legg meg til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits