Falling in love, falling in love

When I see you, my heart goes oh oh ohoh

Tar litt sangoppdatering senere.

Såååh!

Nå er jeg hjemme fra kanotur og Stavernstur, endelig hehe. Jeg var i Stavern med denne damen:

Så vi var i byen hver dag, og spiste is i varmen osv. Det var deilig! Været var så fantastisk *u* Bilder fra turen:(bildespam)

Ny bestevenn!Vi møtte denne fyren(bak) når vi skulle ta bussen til Larvik. Det var greit, for vi ante egentlig ikke noe om bussen i det hele tatt. Derfor mistet vi den første, haha.

Den nederste:
Fersken iste med tuttifrutte gello
Den øverste:
Mango iste med pasjonfrukt-bobas (<3<3<3)
We livin the bobalife

Elsker Asian-engelsk~Så var jeg på vei hjem!

Og møtte denne fyren! hahaha

Så den ene dagen var i på shopping i Tønsberg og kjøpte masse ting! Viser senere.  Vi møtte faktisk Erik fra Paradise Hotel, men det var litt kleint og flaut. Fikk bilde! Det er det som tells haha. Ellers var det mye fint i Tønsberg, hehe. Blant annet MsBubbletea *u* Yumyumyum.

Vi satt også oppe ene kvelden til nesten halv fem og spilte Habbiz. Vet, tragisk, men sånn ble det. Det var jo gøy! Fått masse nye venner og, hahaha.

Synne dro på onsdag og så hadde jeg bursdag på torsdag, og feiert den med å dra ut å spise. Ellers har det ikke hendt noe spennede! Det var litt trist at jeg ikke fikk dra på stavernsfestivalen når Will.I.Am og Envy var der, men ville ikke dratt alene uansett! Har litt bilder fra kanoturen også~  En elskbar sang:

 

U-ji<3<3

Var du på Stavernsfestivalen?

<3

2 kommentarer

Monica

13.07.2013 kl.16:49

Haha, koselig! Masse søte bilder også ^^

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

15, Kongsberg

Annyeong, konichiwa, nihao! Jeg skriver om alt som faller meg inn og daglige ting~ anime, negler, K-pop, mote, 3DS, manga, The Legend of Zelda, tegning, fotografering/redigering, bøker, dans, tomater, sminke, Asia Legg meg til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits