Litt hyttekos

- er alltid bra

Heisann

Koser meg i senga på hytta as we speak, og det er hyggelig det. Det er faktisk ganske koslig, siden det er internett og jeg har med pc og ipod :) Ellers, så er jeg utrolig trøtt fordi jeg ble vekket klokken ti, noe som resulterte i at jeg fikk 6 timer søvn (regn ut selv), noe som ikke er OK. men ingenting å gjøre med det nå. 

Det er helt greit vær her. Ikke sånn "oi, så varmt", men litt sol + skyer også blåser det litt. men det er greit for da forsvinner den forferdelige myggen! Har sikkert over 10 myggestikk allerede.

Har brukt mesteparten av tiden her til å lese. Er endelig ferdig med Bartimeus 1, og den er bra!! ubeskrivelig. Nå har jeg startet på Anne Franks Dagbok (noe som er på tide?) og den er helt grei. Har ikke kommet veldig langt, knapt hundre sider, men det er spennende. Krigshistorie er interessant.


Her er ET PAR av bøkene jeg skal lese i sommerferien. Herlige bøker <3 Gleder meg SÅ SÅ  mye til de to øverste, men må lese Anne frank først >_<Flere herligheter fra Bartimeus 1! annbefales virkelig på det høyeste. Tror de er litt populære nå, for jeg har sett mange i butikkene! Derfor fikk jeg kjøpt #2 i går <3


Lunapus er ikke vandt med å være ute, eller i bånd, så hun koser seg masse her! Blir kjedelig for henne of dra hjem igjen tenker jeg.
Å! En siste ting:

Jeg holdt en fugl i går! eller overigår, husker ikke.
Den var såå søt! Tror den har falt ut av redet for den hoppet rundt og peip (kunne fly veldig dårlig). Jeg prøvde å få den inn i fuglekassa, men jeg var ikke høy nok, så den fløy ned til båthuset...

Men jaja! Håper den lever enda og er i god form! Pappa så den igjen på terassen neste dag, men etter det har jeg ikke sett den.

Vet det ble litt mye skrift over her, men det blir sånn når jeg tar litt pauser.


Det hadde vært kjempegøy å lage en blogg for Luna! LKL - Lunas Kitty Life elns. VILLE DU LEST DEN? Fortell meg om det, for gidder ikke hvis ingen er interesserte. Jeg kan jo prøve uansett, men skal jeg skrive for henne ( I dag fikk jeg tunfisk av matmor etc. du skjønner) eller om henne (I dag fikk luna tunfisk av meg)?

Uansett, er det noe som kunne vært gøy? Vil ikke ha for mange kattebilder på bloggen, men jeg har HUNDREVIS av søte bilder som jeg ikke har fått vist. En annen ting kan være HUND&KATT blogg. Luna og Stella. Luna og Stella betyr btw Måne og Stjerne. Vi har faktisk en tanke bak navnene hahahaha. Det ville kanskje ikke være innlegg hver dag, for denne bloggen er jo førsteprioritet.

Ærlige meninger! Vet at katten min er mye mer interessant for meg enn for andre, så vet ikke hva dere syntes. 

Nå skal jeg snart ut i båten så skal vi dra til et sted og bade + spise.

Hva syntes du om en puseblogg/dyreblogg? Leser du mye i ferien?

<3

2 kommentarer

Elise Ervum - Livet i Chicago

17.07.2013 kl.13:49

Ja, leser utrolig mye i ferien. Det blir krimbøker for min del :-)

nnugg

17.07.2013 kl.14:57

Dyreblogg hadde vært søtt. Litt vanskelig å vite hvem kommentarene skal skrives til hvis det blir fra kattens synspunkt. :O

Jeanett Cecilie

17.07.2013 kl.16:59

Dyreblogg kan både være artig å lese og kjedelig å lese, så kommer litt ann på :)

Jeg holder på med boka "over de hundre fjell" er ikke kommet så langt, men virker som den er bra :)

Gina

17.07.2013 kl.19:13

nnugg: Du har rett! Det må vel vurderes litt tenker jeg O.o Tror en kunne skrevet dem til katten, føler det hadde vært søtt hahaha^^

Kristina c:

17.07.2013 kl.23:01

Gone serien er fantastisk <333

lise lindblom

18.07.2013 kl.02:08

ååh den katten var supersøt!

Har tenkt og kjøpe meg Gone serien :)

Vilde Indrehus

18.07.2013 kl.02:14

Det så fantastisk fint og avslappende ut!! og bøker er det beste :) Har lest gone!

Skriv en ny kommentar

Gina

Gina

15, Kongsberg

Annyeong, konichiwa, nihao! Jeg skriver om alt som faller meg inn og daglige ting~ anime, negler, K-pop, mote, 3DS, manga, The Legend of Zelda, tegning, fotografering/redigering, bøker, dans, tomater, sminke, Asia Legg meg til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits